Musik

Jennifer Lopez framför New Yorks nyårsafton spektakulär

Jennifer Lopez har undertecknat rubriken för den 49: e årliga Dick Clarks New Year’s Rockin ‘Eve.

Hon kommer att hjälpa till att ringa in på nyåret med en speciell föreställning under den fem timmar långa showen, värd Ryan Seacrest.

Lopez kommer att spela från Times Square, strax före den berömda bollfallet vid midnatt den 31 december.

“Jag är SÅ upphetsad över att vara tillbaka till nyårsrubriken #RockinEve när vi säger adjö till 2020 och # Hello2021 !!!!” skrev hon på Instagram Stories.

Hon förenar Pose-stjärnan Billy Porter, True Colors-hitmakaren Cyndi Lauper och countrysångerskan Jimmie Allen bland stjärnorna som deltar i Amerikas stora nedräkning till 2021. Lauper och Porter arbetade tidigare tillsammans på Broadway-musikalen Kinky Boots och de kommer att gå samman för en special under TV-specialen.

Lucy Hale och Porter kommer att ansluta sig till Seacrest som co-värdar, medan den nya mamma Ciara kommer att möta en Los Angeles nedräkningsfest för fjärde året.

“2020 har varit ett försöksår för världen och jag är glad över att Billy och Lucy följer med mig för att inleda ett nytt år med nya början”, säger Seacrest i ett uttalande förra veckan. “Vi ser fram emot att se till att det är en natt för alla att komma ihåg.”

På grund av koronaviruspandemin kommer årets evenemang att vara stängt för allmänheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *