Musik

Kelly Clarkson möter äntligen en långvarig förälskelse, Kyle Chandler

Kelly Clarkson har äntligen träffat sin långvariga förälskelse Kyle Chandler.

Popstjärnan twittrade hennes beundran för Friday Night Lights-skådespelaren redan 2011, och delade ett foto av en tidskriftsomslag för Men’s Journal med den stiliga skådespelaren och skrev: “Hos min kiropraktor och i väntrummet hittade jag den perfekta mannen … han är allvarligt många olika typer av smaskiga. ”

När hon äntligen mötte föremålet för hennes tillgivenhet personligen, om än elektroniskt, i The Kelly Clarkson Show – Kelly var inte generad över att erkänna att hon fortfarande bär en fackla för hunken.

“Jag är så glad att träffa dig”, ravade hon och erkände: “Jag vet att du vet om tweeten från, som ett decennium, men jag står vid tweeten, även nu.”

Hon skämtade sedan: “Det här är min fråga, Kyle, för alla människor där ute, finns det fler människor som ser ut som du var du kommer ifrån? Fråga bara efter en vän.”

Kelly omprövade ögonblicket när hon också först tittade på Kiles bild.

“Plötsligt tittade jag över (på tidningsomslaget) och jag var som, ‘Vem ser ut så här …?’ Du är en vacker man, det är allt jag säger, “berättade hon.

Kelly var också snabb att konstatera att hennes fangirl-ögonblick var för ingenting eftersom pappa-till-två har varit gift med sin fru, Kathryn, sedan 1995.

“Jag vet att du är lyckligt gift, 25 år, (så) ingen konstighet”, retade hon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *