Träningstajtsen snyggaste festplagget

Vad är trendigt just nu? Jo du ska vara naturligt sminkad och ha träningstajts även om du inte ens är i närheten av att gå till gymmet. Hälsotrenden är årtiondets största trend och den håller i sig utan konkurrens från andra trender. 

Hälsotrenden verkar aldrig dö ut och trevligt är väl det. Vi lever i ett samhälle där vi sitter allt mer vid dator och framför tv:n, där vi tar bilen till mataffären och väljer hämtmat snarare än hemlagat. Därför behövs hälsotrenden och det är antagligen även därför den håller sig vid liv. Vi vill må bra och vi vill ta hand om våra kroppar – istället för att göra det naturligt, får vi nu göra det på gymmet. Och hälsotrenden syns inte bara i att den trendiga äter nyttigare och gör flertalet besök på löpbandet, nu har det även börjat synas i vårt mode.3259079-varruset-vid-starten-6 För några år sedan gjorde sneakers-skon sig populär även på kontor och klubben, nu verkar det som att träningsbyxan är på väg att göra samma resa. Den tajta träningsbyxan som gärna får vara av modell Nike, Adidas eller liknande träningsmärke kan matchas med både pumps och snygga blusar och det spelar ingen roll om du väljer att använda byxorna på jobbet eller vid en finmiddag. En viktig parantes är dock att detta är någonting specifikt för kvinnor, inte riktigt för män – även om det finns bra och trendiga träningskläder till dem också. Som man är det mer värt att välja ett bar byxor som går åt det mer militära hållet, du kan till exempel köpa ett par klassiska militärbyxor online och vara helt rätt. Matcha det med en kavaj och du är klar för middagen eller utekvällen.

Strobing nästa stora trend

Flera andra har självklart också uppmärksammat denna trend och i tidningen Hälsoliv lyfter man just träningstajt på fest:

Numera behöver vi inte gå till särskilda sportaffärer för att köpa våra outfits till gymmet längre. Som en effekt av detta har träningskläderna blivit mer moderiktigt snygga, och allt fler väljer att bära sina gymplagg även utanför träningslokalen. Redan i år ersatte många sina lediga jeans med ett par sköna träningstajts.

Nästa stora trend som kommer från träning och hälsa sägs vara strobing och är en speciell sminkteknik vars funktion är att skapa en snygg och naturlig look. Med strobing ska man lyfta fram ens ansiktes vackraste delar utan att för den delen se sminkad ut. Det är det naturliga ansiktet som sminket helt enkelt lyfter fram, så att du med så enkla medel som möjligt blir ditt snyggaste jag. I filmen nedan förklarar Nikkie, en av de största Youtube-kändisarna hur man gör för att få till en snygg sminkning med hjälp av strobing:

Vill du inte sminka dig är det självklart också okej, det är ju trots allt det mest hälsosamma – vilket i sin del innebär att det även är det mest trendiga. Njut nu när modet är så pass bekvämt och håll tummarna för att det håller i sig. Vi minns alla hur det varit förr, med tajta jeans och höga klackar. Sen är det klart, föredrar du forfarande det är det ditt val, personlighet är alltid det viktigaste när det kommer till att följa trender.