Om du blir sjuk i Göteborg

LöparbanaJag var i Göteborg nyligen. Tyvärr skadade jag mig, men jag fick bra hjälp på vårdcentralen.

För två veckor sedan var jag i Göteborg. Det fanns flera anledningar till att jag var där. Jag ville bland annat kolla in löpgrupperna som har startats i bl.a. Angered. Det började med träningsgrupper inför Göteborgsvarvet, men har växt till en sorts social verksamhet. Läs mer om det i den här artikeln.

Jag hade kontaktat tränarna i förväg och frågat om jag fick vara med och springa. Det blev dock inte särskilt många löpsteg för min del. Jag trampade snett och fick så j-la ont, så jag fick bryta och halta bort från löparbanan.

Eftersom jag inte bor i Götet har jag heller inte valt någon vårdcentral i Göteborg, men det gick bra ändå. Det vara bara att gå in på första bästa vårdcentral, och där fick jag hur bra hjälp som helst.

Om det hade varit aktuellt med sjukgymnastik, och om jag hade bott i Göteborg, hade jag kunnat få hjälp med det också på vårdcentralen. Men nu var det som tur är inte så allvarligt, jag har varit ute och sprungit några gånger sedan jag kom hem, och det har gått hur bra som helst. Men jag rekommenderar alla som bor i Göteborg och som ska välja vårdcentral att välja Din Klinik på Fridkullagatan i Krokslätt. Nu kanske någon undrar hur jag hamnade där, när det var i Angered som jag skadade mig? Faktum är att min kompis Elsa rekommenderade vårdcentralen, hon bor inte så långt därifrån. Det var inte förrän jag satt på spårvagnen som jag insåg att jag borde uppsöka en läkare, eller i alla fall en sjuksköterska.

Andra aktiviteter

En sak hann jag dock med: middag på Sjömagasinet, som var inbokad sedan länge. Jag är inte matjournalist, så jag ska inte recensera stället. Jag nöjer mig med att säga att jag håller med om det mesta i den här recensionen, även om jag inte kan uttala mig om vinerna. Jag höll mig till vatten, eftersom jag tyckte att dagen hade varit tillräckligt äventyrlig som det varit. Därför blev det inte av att testa även burgarcontainern Street Friends.