Ny forskning om ådernät

Nu har det kommit fram ny forskning om hur man på naturlig väg kan minska ytliga blodkärl, eller ådernät som det också vanligen kallas. Detta enligt endast rätt typ av näringsämnen.

Många är det som väljer ådernät behandling för att få bukt med sina problem. Och självklart ska man göra det om man känner att man lider, har problem samt inte känner sig bekväm i sin kropp och har testat att lägga om sin kost. Men, innan man gör en behandling kan man testa att äta kosttillskott, eller börja träna mer som Expressen skriver. Detta då en brittisk studie nu kommit fram till att man kan bota de ytliga blodkärlen med att få i sig rätt näringsämnen.

Minskade ådernät med 50 %

Enligt studien som pågick i 20 veckor där man fick äta kosttillskott som innehåll antioxidanter från vindruvor, grönt te och även blåbär bland annat kunde man se att efter bara 12 veckor så hade det blivit märkbara resultat och efter de 20 veckorna hade ådernäten minskat med hela 50 %. Något som är fantastiskt och har man mycket problem så kan man efter det välja att göra en behandling.

Vad är ådernät

Enligt tidningen Kurera:

“Ådernät består av små men synliga spindelnätsliknande röda eller blå kapillärer. Dessa tros uppkomma som en följd av att blodkärlen letar efter en rutt med minst motstånd och växer därför genom dermis nära hudytan. Detta blir bara möjligt när de små kärlens väggar, som är gjorda av kollagen, skadats eller försvagats oftast på grund av fria radikaler eller ökat tryck på kärlen. Ökat tryck kan då även bilda utbuktningar i kärlväggen vilket medför att kapillärerna sedan växer i riktning mot utbuktningen. Ådernät yttrar sig ofta på benen, framförallt i knävecken och på låren, samt i ansiktet.”